workshop

 workshopsEen workshop organiseren ? Iedereen laten kennismaken met hoe je rustiger, geconcentreerder, maar vooral met minder stress kan werken? Hiervoor bied ik verschillende workshops aan.De workshop wordt gegeven in 2-3 uur en kan verschillende thema's bevatten:1.
 workshop mindfulnesstraining: De workshop wordt gegeven om meer informatie te krijgen over de mindfulnesstraining. Ik neem je mee in een paar oefeningen om zelf te ervaren wat mindfulness voor je doet. Ik geef achtergrond informatie en alle vragen kunnen worden gesteld. Dit is echt een eerste kennismaking met de mindfulnesstraining.


2.
Adempauze: Deze workshop leert je hoe je op het werk zogenaamde "adempauzes" in kunt lassen. Je krijgt theorie over hoe stress ontstaat en wat het met je doet. Ik geef korte oefeningen die je gelijk in de praktijk toe kunt passen om stress te voorkomen, of hoe er anders mee om te gaan. Je leert adempauzes in je werk toepassen.


3.
Workshop op gewenst thema: Deze workshop wordt speciaal gemaakt voor jullie organisatie.Met thema's die binnen de organisatie van toepassing zijn. Ik pas de oefeningen hierop aan en geef hierbij de passende theorie.

Bel voor een gratis kennismakingsgesprek 0651805556  

Powered by webXpress