mindfulnessdag

 
De mindfulnessdag


De mindfulnesdag is een heerlijk dag voor jezelf. Een heerlijke onderbreking van het dagelijkse drukke leven. Tijd en aandacht voor jezelf, even niets moeten, alleen maar 'zijn'in het moment. In stilte.


Door de mindfulnessoefeningen gedurende de dag in stilte uit te voeren, kun je nog beter stil staan bij wat er allemaal binnen in je is, en krijg je hier nog meer de gelegenheid voor om naar te luisteren.
Wat gebeurt er allemaal als je helemaal stil wordt? Als er even een dag niets van je verwacht wordt, je helemaal niets moet en je nergens naar toe hoeft te werken.

Het programma:
We beginnen de dag buiten in de natuur, 2 uur wandelen we in stilte buiten en begeleid ik natuurlijk wat mindfulnessoefeningen. Onderweg genieten we van een kopje koffie/thee met iets lekkers. Daarna gaan we terug naar meerdanmindful en doen we een korte meditatie. Aansluitend staat er een overheerlijke vegetarische lunch voor je klaar. Heerlijk genieten van lekker eten.
In de middag gaan we verdiepen aan de hand van een mix aan oefeningen: mindful bewegen, meditatie, muziek en schrijfoefeningen.

Voor wie?
Deze mindfulnessdag is wat voor jou als je jezelf wil verwennen met een dosis rust en aandacht. Als je eerder een mindfulnesstraining hebt gevolg en je jouw mindfulness vaardigheden weer wil opfrissen of gewoon als je merkt dat je wat rust en ontspanning kunt gebruiken.
Ook als de mindfulness helemaal nieuw voor je is, ben je van harte welkom. De oefeningen zijn eenvoudig en er wordt met ieders mogelijkheden rekening gehouden.


"In stilte kun je beter horen"
Data

21 juli   van 10.00-16.00
18 aug   van 10.00-16.00
 3 nov    van 10.00-15.00
15 dec   van 10.00-15.00


Prijzen

€40,- incl begeleiding, koffie/thee, vegetarische lunch, water

(afzeggen kan tot 48 uur van te voren, daarna breng ik het volledige bedrag in rekening)


* deelnemers min. 2
* bij meer dan 4 deelnemers vind de dag plaats in 't Weemhuus in Zuidwolde. 

Powered by webXpress